Cóż, pomyślałem, że włożę trochę więcej wysiłku w forum i podzielę się moim doświadczeniem z doprowadzeniem mojego Monstera do porządku. Pewnie powinienem był zacząć wcześniej, ale lepiej późno niż wcale. Ducati moich marzeń; Monster S4RS Testatretta z 2007 roku, zaprezentował się mi w ofercie, której nie mogłem odrzucić. Był trochę brudny i zaniedbany z przeszłością jako skradziony motocykl. Nie przeszkadza mi czarny punkt na tytule z rozbieżnością licznika kilometrów, ponieważ planuję zatrzymać ten na długo. Nie jestem nowy w motocyklach, ale jestem nowy w Ducati. I będę szczery i przyznam, że cała moja wcześniejsza wiedza motocyklowa dotyczyła japońskich motocykli. Lubię brudzić sobie ręce i wolę pracować przy swoim motocyklu, zanim oddam nerkę do serwisu. Obecnie mam inny motocykl; XS650(706) z 1980 roku, w który włożyłem nieco ponad rok, budując go na cafe racera. Więc myślę, że można powiedzieć, że nie boję się dostosowywać i tworzyć własnych konstrukcji. Myślę, że mam sposób myślenia poza schematami, jeśli chodzi o moje konstrukcje motocyklowe. Mam nadzieję, że spodoba ci się śledzenie mojego wątku i być może pomożesz mi po drodze.