M750 running light, plate light trace 2002 - Ducati Monster Forums: Ducati Monster Motorcycle Forum
 
Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 06-07-2019, 12:41 PM Thread Starter
Junior Member
 
PhillyM750's Avatar
 
Join Date: Jun 2019
Posts: 3
M750 running light, plate light trace 2002

Does anyone know how to trace back to the source of power for running light and plate light? I can't find where the yellow wire is faulted and just want to create a new path to get past inspection this year in Pa. Tyvm.

Yellow wire on running light connection has no power. Break light both foot and hand activated work fine so I know the light is good and the ground is working.

Tyvm
PhillyM750 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 06-08-2019, 09:19 PM
Member
 
Join Date: Aug 2017
Location: Perth, W. Australia
Posts: 80
Garage
Can't help with specific M750, a workshop manual electrical diagram would show source of yellow wire.

I do have M900 year 2000. I'm quite sure the 750 is similar. On this, the source of yellow wire is at the ignition switch itself.

There are 4 wires on the 900 coming from key/switch.
1. Red : from ignition relay and fuse box.
2. Orange : from ignition relay.
3. Orange/Black : going to left handlebar switch unit.
4. Yellow : to headlight, taillight and plate light.


This is for when lights on at all times models, some Euro models have additional switch on handlebar for turning lights on/ off. If so, and no power in yellow, then testing of the Orange/Black and or handlebar switch itself may be needed.


Use a voltmeter at key switch to test yellow wire with key on.
Hope this helps,

Ron.

ronski is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 06-09-2019, 08:38 PM
Member
 
Join Date: Aug 2017
Location: Perth, W. Australia
Posts: 80
Garage
From a previous thread;
Cownens726 said;
Quote:
I unplugged the connector (under seat) that that goes to the rear lights and low and behold the pin in the connector (for the brake lights) had somehow pushed itself backwards and was no longer making connection. Double checked power to that pin, 12v, needle nose pliers to pull the pin back out to the same length as all the rest and all was well.
Same thing can happen to running light.

ronski is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ducati Monster Forums: Ducati Monster Motorcycle Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome